OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

We kunnen het helaas niet meer toelaten. Vanwege de grote hoeveelheid zwerfafval, alle vervuiling die door onze vrijwilligers moet worden opgeruimd en alle vernielingen op het complex van de gemeente Medemblik hebben we na lang wikken en wegen met de gemeente de afspraak gemaakt dat er buiten de reguliere openingstijden van het sportcomplex niet meer op het complex gesport mag worden.

Dit geldt voor zowel leden als niet-leden. Zowel de gemeente als FC Medemblik zullen hier op toezien. Om hier op toe te zien heeft de gemeente hier de BOA’s op geïnstrueerd. Zodra de BOA’s personen op het complex signaleren worden deze aangehouden en krijgen deze een waarschuwing. Wanneer de waarschuwing wordt genegeerd dan wordt bij een tweede keer de naam van die persoon genoteerd. Wanneer er dan sprake is van schade op het complex dan wordt deze schade door de gemeente op deze persoon of personen verhaald.

 Het liefst zien wij iedereen jong en oud de hele dag lekker voetballen, maar helaas lijden ook hier weer de goeden onder de kwaden. Wij vragen hierbij de ouders om hun kind(eren) hiervan op de hoogte te brengen en hopen op jullie begrip en medewerking.  

 

Het Bestuur.

 

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden