OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

Nu de competitie bijna is beëindigd beginnen we weer aan de voorbereiding van het komende seizoen. Ook dan willen wij graag alle teams weer voorzien van de nodige kleding en teampakketten. Om de inventarisatie te kunnen doen van het huidige materiaal willen wij jullie verzoeken om uiterlijk maandag 18 juli jullie materiaal op de club als volgt achter te laten:

• Kledingtassen inleveren in de kantine of achterlaten in het ballenhok: Kleding en evt. hesjes gewassen en de tas voorzien van label met teamnaam.
• Teampakketten achterlaten in teamlockers ballenhok: Hesjes gewassen en de bidons geleegd. Het lockerdeurtje dicht, maar niet afgesloten (ingestelde code laten staan). Het teampakket wordt zo overgedragen aan de volgende trainer van het team.

Hier graag met zorg vervolg aan geven. Dit voorkomt veel onnodig vrijwilligerswerk en onnodige bestellingen van nieuw materiaal. Bang dat je het vergeet? Zet het even in je agenda! Bedankt voor jullie medewerking hierin.

Namens alle leden van FC Medemblik bedanken wij jullie wederom voor jullie grote inzet dit seizoen en wij hopen jullie dan ook volgend seizoen weer op en langs de velden terug te zien. Een hele fijne zomer!

Het bestuur.

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden