OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

AZ Online Voetbalschool

Trainers van FC Medemblik kunnen gratis gebruik maken van de AZ Online Voetbalschool. Met deze trainerstool is de gehele AZ Opleidingsvisie toegankelijk vooriedereen. Trainers kunnen per leeftijdscategorie tientallen oefenvormen bekijken en toevoegen aan hun eigen trainingsprogramma.

Oefenvormen worden gedemonstreerd aan de hand van trainingschema’s, uitleg, animaties en videobeelden. Daarnaast is de AZ Online Voetbalschool toegankelijk voorbeleidsbepalers en spelers.

Iedere trainer van FC Medemblik kan zich aanmelden op www.azonlinevoetbalschool.nl om toegang te krijgen tot het spelersgedeelte. Hierop kan je per leeftijdscategorie oefeningen bekijken en zelf oefenen om net zo te trainen als de spelers van AZ.

Procedure jeugdtrainers FC Medemblik

De actie ligt bij alle jeugdtrainers. Jullie gaan naar www.azonlinevoetbalschool.nl en moeten eerst registeren. In het registratie formulier vul je een gebruikersnaam in, en een wachtwoord die je wilt gebruiken. Nadat dit is gedaan, ben je lid van de AZ Online Voetbalschool maar heb je slechts toegang tot het spelersgedeelte.

De geregistreerde gebruikersnaam stuur je per email naar de contactpersoon van FC Medemblik, Walter Smak ( walter.smak@medemblik.nl ).
Deze verzamelt alle geregistreerde gebruikersnamen en stuurt deze naar AZ. AZ zal de trainers verder autoriseren en toegang geven tot het trainersgedeelte.

Dus nogmaals:

  1. Jeugdtrainers zelf aanmelden op www.azonlinevoetbalschool.nl
  2. Gebruikersnaam
    doorgeven aan contactpersoon via walter.smak@medemblik.nl
  1. Contactpersoon geeft lijst met namen door aan AZ.
  2. AZ autoriseert trainers.

FC Medemblik officieel partner AZ

In oktober 2010 heeft jeugdvoorzitter Peter Vreijsen namens FC Medemblik hetcontract ondertekend waarmee de club zich verbonden heeft als officieel partner van AZ.

Met het AZ Talentenplan wil AZ een samenwerking aangaan met iedereamateurvereniging in de regio. Om een zo passend mogelijke samenwerking aante gaan, zijn er drie verschillende pakketten samengesteld. Deze pakkettensluiten aan op het niveau en ambitie van de verenigingen om jeugdtalenten zohoog mogelijk op te leiden. FC Medemblik heeft van AZ een 2-sterren statusgekregen.

Als 2* partner krijgt FC Medemblik uitnodigingen voor seminars enbijeenkomsten in het AFAS Stadion en mag zich officiële partner van AZ noemen. Trainers krijgen exclusief toegang tot de AZ Online Voetbalschool. Daarnaast zijner meerdere scholingsmomenten op sportcomplex ‘t Lood. Daarin krijgt de 2* partner een goede kijk in keuken van talentontwikkeling.


FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden