OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni staat de Nacht van FC Medemblik op het programma. Een evenement dat wij speciaal voor alle JO11, JO10 en MO10 leden van onze voetbalvereniging organiseren. LET OP: Het is dit jaar op zaterdag-zondag in plaats van vrijdag-zaterdag.

Wat gaan we doen?

Zaterdag 29 juni starten we om 17:00 uur met het opzetten van de tenten. Zodra iedereen een slaapplekje heeft gevonden gaan we met z’n allen wat eten in de kantine. Hierna volgt een puzzeltocht en een avondprogramma.

Zondag 30 juni ontbijten we om 8.30 uur. Hierna starten we met diverse (voetbal)spellen. Rond 11.30 uur is er een prijsuitreiking. Als afsluiting van De nacht van FC Medemblik eten we pannenkoeken in de kantine. Daarna ruimen we de tenten en slaapspullen op. De verwachting is dat iedereen rond 12.00 uur weer naar huis gaat.

Belangrijk:

 • Het gehele evenement zal er toezicht zijn over de kinderen. ’s nachts zal er door de begeleiding afwisselend personen wakker blijven om toezicht te houden. De kantine is de hele nacht geopend, waar kinderen altijd terecht kunnen.
 • FC Medemblik is niet aansprakelijk voor schade en/of vermissing van spullen.
 • Bij de activiteiten heb je zowel sport als voetbalschoenen nodig.
 • Gelieve zelf geen eten en drinken mee nemen, daar wordt voor gezorgd.
 • Extra punt van aandacht: geef je kind geen geld mee en laat mobiele telefoons thuis. De leiding heeft een telefoon waarmee de ouders eventueel ingelicht kunnen worden waar nodig.

Wat moet je meenemen?

–              Tent, slaapzak, kussen, luchtbed/matje
–              Tandenborstel en tandpasta
–              Schone kleren en kleding om in te sporten, vestje of lange broek voor ’s avonds
–              Zaklantaarn (indien mogelijk)
–              Sportschoenen en voetbalschoenen

Voor vragen over De nacht van FC Medemblik kunt u bellen naar Lotte Kuipers (0655748268) of mailen naar lottekuipers1994@hotmail.com.

Wij hebben er zin in, tot 29 juni!

Ik kom naar de Nacht van FC Medemblik op 29 en 30 juni
  Zijn er bijzonderheden (allergieën/medicijngebruik etc.) waar de begeleiding van De nacht van FC Medemblik rekening mee moet houden?

  Willen ouder(s)/verzorger(s) als vrijwilliger helpen tijdens De nacht van FC Medemblik? Zo ja bij welke activiteit

  FC Medemblik feliciteert:
  Afgelaste wedstrijden