OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

De kunstgrasvelden zijn inmiddels allemaal gerenoveerd en klaar voor gebruik. Alleen de vaste doelen op P2 moeten nog worden teruggeplaatst en er moeten hier en daar nog wat puntjes op i  worden gezet. Het zal zijn opgevallen dat alle kunstgrasvelden zijn voorzien van doelhavens. Dit zijn de verharde zones aan de langszijde van de velden waar de losse doelen in horen te staan. Deze doelhavens zijn aangebracht om de uitloopzones buiten de witte lijnen van het speelveld vrij te houden van grote obstakels en komt daarmee de veiligheid van de spelers ten goede. Daarnaast vormen losse zwervende doelen een grote belemmering voor het veldonderhoud door onze eigen vrijwilligers. Wij vragen jullie dan ook om deze doelhavens goed te gebruiken.

In het kort betekent dit na gebruik:

1)  De grote losse doelen (2,5×7,5m) en de pupillendoelen (2x5m) te allen tijde terugplaatsen in de doelhavens.

2)  De kleine losse doelen (1x3m) bij voorkeur plaatsen in de doelhavens, anders tegen de hekwerken aan plaatsen.

In principe blijven de losse pupillendoelen (2x5m) t.p.v. de P-velden staan, omdat je het B- en C-veld gebruik kan maken van de uitzetdoelen. Bij verplaatsing van de losse doelen deze niet over het kunstgras slepen, dit is slecht voor het kunstgras en de doelen zelf. De doelen dus optillen bij het verplaatsen.

De uitzetdoelen zijn allemaal vervangen. De werking hiervan is het zelfde als bij de oude doelen, en moeten om het doelsysteem minder te belasten door 2 personen en met beleid worden uitgezet en worden teruggezet. Deze doelen worden binnenkort weer voorzien van sloten met de bekende cijfercode. Graag na gebruik de doelen weer op slot zetten.

Voor het gebruik van alle losse en uitzetdoelen geldt: Heb je de doelen zelf geplaatst en volgt er na jouw training of wedstrijd nog een andere? Spreek dan onderling even goed af wie de doelen terugzet, ook als de doelen er bij aankomst al stonden.

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden