OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

Even voorstellen, het bestuur van FC Medemblik:

Voorzitter

 

Mijn naam is Berend Kroezen en ik ben sinds de fusie bestuurslid bij de club. Eerst als vice-voorzitter en nu al weer een tijd als voorzitter. Ik ben begin jaren 90 als bestuurslid begonnen bij DEK en was ook nauw betrokken bij de fusie tussen DEK en MFC. Daarna ben ik  eigenlijk zo doorgerold in de fusieclub. Zelf heb ik jarenlang bij DEK in de selectie gevoetbald, en bij FC Medemblik ben ik doorgegaan, maar dan in een “bier” elftal. Buiten het voetbal werk ik als fiscaal jurist bij de Belastingdienst en ben dan vooral bezig met BTW procedures.

 

Penningmeester

 

Mijn naam is Richard Paardekooper en ik ben sinds het seizoen 2013 – 2014 penningmeester bij de club. Sinds 2011 ben ik werkzaam als Financieel directeur bij JOZ BV, gevestigd te Westwoud. Samen met 90+ collega’s ontwikkelen, produceren en leveren wij (robot) systemen voor met name de melkveehouderij. Als vader van 2 jongens (14 en 16 jaar) ben ik al jaren betrokken bij de club als vrijwilliger. Zo heb ik enige jaren het team van een van mijn kinderen begeleid en ben ik nu voornamelijk als bestuurslid verbonden aan de club. Als geboren Medemblikker heb ik in mijn jeugd ook gevoetbald bij toen nog MFC en als senior nog een aantal jaartjes bij DEK. Al met al ben ik dus persoonlijk al meer dan 40 jaar actief bij het voetbal.

 

Secretaris

 

Mijn naam is Lucien Wieringa. Mijn functie binnen de club is secretaris. Vroeger was de secretaris de regelaar/ administrateur van de vereniging. De inhoud van deze functie is tegenwoordig door alle digitalisering en apps minder geworden. De teams, coaches en de trainers regelen zaken vaak zelf of heel wat onderling. Sinds 2014 vertegenwoordig ik de club. Deze verantwoording heb ik op mij genomen omdat in 2011 mijn zoon Kris, de eerste stappen op het voetbalveld heeft gezet. De eerste keren moesten wij als ouders mee, omdat het nog wel erg spannend was. In 2012 was Kris niet meer te stoppen. Ik dacht toen: Ik ga hier heel wat uurtjes doorbrengen! Misschien kan ik ook wel iets bijdragen voor de vereniging.

 

Bestuurslid technische zaken

 

Mijn naam is Richard Vijn. Binnen het bestuur houd ik me bezig met voetbaltechnische zaken, voornamelijk gericht op de heren selectie; van de aanstelling tot de hoofdtrainer tot samenstelling van de spelersselectie en staf maar ook de communicatie met hoofd jeugdopleiding om de doorstroming zo goed mogelijk te organiseren van jeugdspelers richting de selectie. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar in samenspraak met allerlei mensen binnen de vereniging, op deze manier proberen we samen de structuur waar nodig continu te optimaliseren. Naast bestuurslid geef ik jeugdtraining en zet me graag in als vrijwilliger voor deze mooie vereniging!

 

Bestuurslid jeugdzaken

 

Ik ben Bart Kraaijvanger en vertegenwoordig de jeugd binnen het bestuur. Ik ben begonnen bij FC Medemblik als trainer en begeleider van mijn zoon Bas. Ik geef nu nog steeds training. Ik maak deel uit van de jeugdvoetbalcommissie. De jeugdvoetbalcommissie bestaat uit alle coördinatoren van de verschillende leeftijdscategorieën en technische coördinatoren. Een keer per maand op de eerste maandag hebben we overleg in de kantine.

 

Bestuurslid sponsoring, onderhoud & beheer

 

Mijn naam is Maurice Verschoor en ben sinds 2016 vrijwilliger bij onze club. Na zelf vele jaren met veel plezier gevoetbald te hebben vond ik het tijd om zelf een steentje bij te dragen. Zo begeleid en train ik het jeugdteam van mijn zoontje en ben ik verantwoordelijk voor de sponsorzaken en het onderhoud & beheer van onze accommodatie. Samen met een mooie groep vrijwilligers en (medebestuurs-)leden werken wij continu met veel enthousiasme aan verbetering van deze zaken en daarmee een stukje voetbalplezier!

 

Bestuurslid Dames, vrijwilligers en activiteiten

 

Mijn naam is Zilan Yildiz. Ik voetbal al jaren in de dames 1 van FC Medemblik en sinds afgelopen seizoen ben ik actief geworden binnen het bestuur. Sinds 10 september ben ik officieel bestuurslid. Binnen het bestuur houdt ik mij bezig met de vrijwilligers die deze club draaiende houden en wil ik mij inzetten voor de vrouwentak van FC Medemblik.

 

Bestuurslid Dames, vrijwilligers en activiteiten

 

Mijn naam is Lotte Kuipers. Sinds vorig jaar ben ik toegetreden tot het bestuur van FC Medemblik. Sinds 10 september mag ik mij officieel bestuurslid noemen, maar daarvoor was ik al bezig met het inzetten voor deze gezellige vereniging. Ik voetbal zelf bij Dames 1 en ben al een aantal jaren betrokken bij de activiteitencommissie. In mijn nieuwe rol in het bestuur wil ik mij graag gaan inzetten voor de vele vrijwilligers die de vereniging telt en ook meer focus te leggen op het meisjesvoetbal. Ik kijk er naar uit om mij de komende jaren voor deze leuke en vooral gezellige club in te gaan zetten!

 

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden