OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

De plannen om onze kunstgrasvelden deze zomer te vervangen zijn veranderd. Vanwege nader onderzoek door de gemeente en het bijstellen van de begroting is de vervanging nu voorlopig uitgesteld. Naar verwachting gaat het in het voorjaar/zomer 2020 gebeuren. Onderstaand bericht ontvingen wij van de  gemeente:

Beste verenigingsbestuurder,

De afgelopen periode zijn we volop bezig geweest met de voorbereidingen voor de vervanging van de kunstgrasvelden bij onder andere jullie vereniging. Er zijn meerdere verenigingen waar de kunstgrasmatten vervangen moeten worden. Voor de vervanging van de velden is een bedrag opgenomen in de begroting. De nu geraamde kosten voor vervanging, gebaseerd op recente ervaringscijfers, liggen echter fors hoger. Een afweging om dit extra geld beschikbaar te stellen is aan de gemeenteraad.

Dit besluit kan pas dit najaar worden genomen. Het gevolg hiervan is dat de velden niet meer dit jaar vervangen kunnen worden, maar vanaf volgend voorjaar. Grootste invloed hierop zijn de te spelen wedstrijden en de weersomstandigheden. Wij begrijpen dat het vervelend is dat de verwachte vervanging dit jaar geen doorgang kan vinden. We vragen hiervoor echter begrip. Uitstel van de vervanging geeft de ruimte in de planning om een en ander goed in te passen in het speelschema van uw vereniging.

In de tussentijd zal worden gekeken welke aanvullende onderhoudsmaatregelen genomen moeten worden om de speelkwaliteit van het veld zo veel mogelijk op niveau te houden.

Met vriendelijke groet,

Joset Fit

Wethouder gemeente Medemblik

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden