OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

Onze kunstgrasvelden liggen er inmiddels alweer ruim 10 jaar in. Onlangs zijn er door de gemeente proeven en onderzoeken uitgevoerd naar de conditie van al deze velden. De conclusie die hier uit volgde is dat al de toplagen van onze kunstgrasvelden aan vervanging toe zijn. Deze worden dan ook allemaal door de gemeente vervangen.

Op dit moment zijn wij samen met de gemeente de mogelijkheden aan het onderzoeken voor ons complex op gebied van de laatste ontwikkelingen omtrent kunstgrasvelden. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld het type grasvezel, extra belijning voor de jeugd, de 35+ en 65+ categorie, de afmetingen van de speelvelden en de daarbij horende uitloopzones buiten de lijnen, waarbij één ding vast staat: de nieuwe inlage van de velden zal kurk zijn (nieuw gemeentelijk beleid).

De vervanging van onze velden is slechts één onderdeel van een groter renovatieplan van de gemeente, welke zich uitstrekt over meerdere verenigingen. Hoe de planning van de vervanging er uit gaat ziet is momenteel nog niet exact bekend en is weersafhankelijk. Naar alle waarschijnlijkheid zullen bij ons (vanwege de grote omvang van het werk) de velden verdeeld over de eerste helft van komend seizoen worden vervangen.

Ook zijn wij momenteel op zoek naar een goede oplossing voor de wegdraaidoelen op het B- en C-veld. De doelen raken regelmatig beschadigd en reparaties op de beschadigde onderdelen zijn inmiddels niet meer uit te voeren. Hier zijn verschillende oplossingen in mogelijk, maar deze vragen allen het nodige vooronderzoek en overleg. Hier wordt dus aan gewerkt!

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden