OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

Naar aanleiding van de op 28 september aangekondigde aangescherpte maatregelen in verband met Corona gelden vanaf heden de volgende EXTRA regels op ons complex:

De kantine is met ingang van 29-09-2020 gesloten voor publiek

Toeschouwers zijn niet meer welkom op het complex.
Dit geldt ook voor ALLE jeugdwedstrijden. Ouders die hun kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijd brengen, behoren tot de begeleiding en mogen wel naar de wedstrijd kijken. Ouders van kinderen van het thuisspelende team mogen  niet naar de wedstrijd kijken langs de lijn.

Thee/limonade in de rust
We zijn nog aan het bedenken hoe we om moeten gaan met het verstrekken van thee/limonade in de rust van de wedstrijden.

Besmetting of quarantaine situatie binnen het team
Indien een speler of begeleider positief is getest of het advies van de GGD heeft gekregen om in quarantaine te gaan vragen wij aan de betreffende persoon om in ieder geval het bestuur in te lichten. Het bestuur neemt dan contact op met de begeleiding en bespreekt de gevolgen (niet spelen/trainen e.d.). Hierbij nemen wij uiteraard de privacy van betrokkenen uiterst serieus. Natuurlijk mag je, als je hier zelf geen problemen mee hebt, ook zelf de begeleiding inlichten.

Voorlopig hanteert FC Medemblik als uitgangspunt dat bij een besmetting in een team dat team in ieder geval de eerstvolgende wedstrijd NIET speelt.

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden