OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

“We nodigen alle leden van FC Medemblik graag uit om het duel AZ – sc Heerenveen op zondag 28 oktober 2018 (16:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart.

Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor FC Medemblik. Voor iedere verkochte kaart ontvangt jouw vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met andere FC Medemblik leden in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kan via deze link

Werkwijze

De kaarten kunnen tot en met 11 oktober 2018 online besteld worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de club worden opgehaald.

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden