OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

De Regio Cup van de KNVB gaat voor jeugdteams vanaf aanstaande zaterdag van start. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen weer volledig toegestaan zijn vanaf 5 juni.

De Regio Cup wordt gespeeld in alle weekenden van juni, daarna start de zomerstop. Het programma is inmiddels gepubliceerd op de site en in de Voetbal.nl app. Helaas zijn bij de wedstrijden toeschouwers nog niet welkom.

Op sportaccommodaties zijn alle personen welkom die een rol hebben bij het organiseren van trainingen en/of wedstrijden. Publiek en ouders mogen zowel binnen als buiten niet op de accommodatie aanwezig zijn. Uitzondering hierop zijn ouders/ verzorgers die vervoer naar uitwedstrijden verzorgen in verband met de KNVB Regiocup. Zij vallen onder teambegeleiding en mogen dus op de sportaccommodatie aanwezig zijn.

Personen vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan. Eerder was het zo dat spelers tot 27 jaar nog anderhalve meter afstand moesten houden bij trainingsoefeningen, die maatregel verdwijnt vanaf komende zaterdag.

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden