OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

Vanaf 23 september gaat de grote Club actie weer van start. Dit jaar vragen we de spelers en speelsters van de JO11, JO12 en MO13. Iedere verkoper krijgt een boekje met daarin de invulformulieren. Daarnaast is het via een persoonlijk QR-code mogelijk om contactloos te verkopen. Laat de QR-code scannen door de koper en die gaat naar de verkooppagina van de speler/speelster. Daar kunnen de gegevens ingevuld worden door de koper.

Ook nieuw dit jaar is dat iedere verkoper een eigen verkooppagina heeft waar ze naar kunnen verwijzen. Door de QR code te scannen komen ze op deze verkooppagina. Die kunnen ze weer delen via WhatsApp en social media binnen de familie of kennissen ver weg. Ook dan kan de koper zelf de gegevens verder invullen en krijgt zijn lot(en) via het bankafschrift.

De verkopers krijgen als “beloning” voor elk verkocht lot € 0,50. Dus dat kan een leuk zakcentje opleveren. Vorig seizoen waren er kinderen die meer dan € 50 euro hebben verdiend! Door met de eigen QR code of link te werken worden de verkochte loten per verkoper bijgehouden.

De verkoopboekjes worden volgende week aan de kinderen meegegeven op de trainingsavond. Let op: Je mag pas op zaterdag 23 september beginnen met verkopen!

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden