OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

De meeste van jullie kennen mij niet dus laat ik mezelf even voorstellen; Ik ben Niña George, 48 jaar jong en woonachtig in Landsmeer.

Momenteel ben ik bondscoach van het Nederlands vrouwenteam in de zaal. Zelf heb ik meer dan 35 jaar gevoetbald op verschillende niveaus zowel in de zaal als op het veld. 

Nu vragen jullie je waarschijnlijk af hoe ik bij jullie club terecht ben gekomen; door Stephan Kaaij, Stephan en ik kennen elkaar al jaren, samen gevoetbald maar ook tegen elkaar gevoetbald. We delen samen de passie voetbal, we hebben het afgelopen jaar een aantal keer over voetbal gesproken en ik heb toen gevraagd of ik in een vorm van stage bij hem kon aansluiten afgelopen seizoen. Kijkende vanaf de zijkant wat ik zie, waar ik aanvulling kan geven. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb de cursus Hoofd Opleiding C afgelopen seizoen mogen doen bij FC Medemblik. 

In deze opleiding heeft de Hoofd Opleiding C de taak op zoek te gaan naar de optimale ontwikkelingsmogelijkheden om de spelers en speelsters op te leiden en de trainers, coaches en staf te ontwikkelen.  Ik zal op verschillende avonden aanwezig zijn op de club, mocht je een praatje willen maken schiet me aan. Altijd leuk om Face To Face mensen te leren kennen. 

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden