OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

Steeds meer zaken worden geregeld via de mobiele telefoon. De KNVB gaat steeds meer communiceren via de voetbal.nl app. Ook FC Medemblik maakt gebruik van deze manier om met haar leden te communiceren. We willen dan ook graag dat onze leden EN de ouders van onze leden onder de 16 jaar de app gaan gebruiken.

De app heeft veel mogelijkheden, zo kun je push-berichten krijgen bij wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en evenementen van de club. Ook het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen zijn makkelijk te vinden. Inmiddels kun je in de app bijvoorbeeld al een seizoen vooruit kijken naar je wedstrijdprogramma.

In de app kun je ook je privacy-instellingen en je persoonlijke gegevens zoals spelersfoto wijzigen. Voor de vereniging heeft dat veel voordelen, maar ook voor jou persoonlijk. We willen je als vereniging dan ook vragen om de app te installeren en liefst ook je privacy instellingen te wijzigen. De KNVB zet het privacy niveau standaard bij iedereen op afgeschermd wat ook terug te zien is op de site bij onder andere de teamindelingen. Wij willen je verzoeken om dit privacy niveau te wijzigen naar beperkt zodat in ieder geval je naam in de teams verschijnt.

Hieronder de link naar de voetbal.nl app:
Google Play StoreDownload de Voetbal.nl app voor je Android-toestel in de Google Play Store.
App StoreDownload de Voetbal.nl app voor je iPhone of iPad in de App Store

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden