OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

Geef u juiste email adres door aan de club. Aankomend seizoen gaat de KNVB werken met de wedstrijdzaken APP.

Daarvoor is het van groot belang dat uw email-adres klopt. Uw emailadres wordt namelijk uw -verplichte- gebruikersnaam voor deze app. Ook komt er een club-APP waar dit email adres voor gebruikt gaat worden.

Wij hebben donderdagavond een email gestuurd aan alle leden, naar het bij ons bekende emailadres. Mocht u dit niet hebben ontvangen, controleer dan uw “spam box” of stuur een email naar de club. Ook zijn er nog enkele leden waarvan géén email bekend is. De lijst met namen staat onder dit bericht. Ook deze mensen willen wij vragen om zo snel mogelijk het email adres aan ons door te geven.

De Wedstrijdzaken APP
Deze app vervangt vanaf aankomend seizoen het digitale wedstrijdformulier en de spelerspas. De app kent hiertoe verschillende gebruikersrollen. Zo zijn er de rollen van teamlid, teammanager, scheidsrechter, clubofficial. Deze rollen zullen door FC Medemblik worden toegekend. Elke rol kent zijn eigen bevoegdheden ten aanzien van het mobiele digitale wedstrijdformulier. Nadere informatie hierover volgt later via de website.

De app biedt ook de mogelijkheid voor leden om zelf hun contactgegevens te wijzigen. Die worden dan automatisch doorgevoerd in onze ledenadministratie. Graag uw speciale aandacht hierbij voor uw mobiele nummer. Van diverse leden ontbreekt het mobiele nummer of is het een niet meer bestaand nummer. Ook het uploaden van een (nieuwe) pasfoto behoort tot de mogelijkheden. Deze mogelijkheid vervalt na 30 oktober. Dus wees er op tijd bij als jouw pasfoto ontbreekt of verouderd is.

Alle leden, begeleiders en scheidsrechters zullen deze app gaan gebruiken. Dit garandeert een vlotte mobiele afhandeling van alles rondom wedstrijden. Bovendien betekent het een vereenvoudiging en verbetering van onze ledenadministratie.

Samengevat ons verzoek aan u:
1. Download de app Wedstrijdzaken (vanuit App Store of Play Store)
2. Registreer u met dit emailadres als gebruikersnaam
3. Controleer en completeer al uw contactgegevens, mobiele nummer en pasfoto.
4. Wijzig het privicy niveau a.u.b. niet in prive, maar laat deze op normaal staan. Anders zal je naam niet bij je team op de website zichtbaar zijn.
5. Extra informatie is te vinden op:
https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/wedstrijdinformatie/wedstrijdzaken-app

PS
1. Meerdere leden van een gezin kunnen hetzelfde emailadres (gebruikersnaam) gebruiken in de app Wedstrijdzaken. Bij het inloggen krijgt u de keuze welke gebruiker wil inloggen.
2. Stuur een mail naar webmaster@fcmedemblik.nl als u uw emailadres wilt wijzigen in onze ledenadministratie.

Lijst met personen waar geen emailadres van bekend is:

Kwant, Siem
Mienes, Willem P.
Dijkhuis, Jay
Bozelie, Cees
Vries, Fokke de
Oud, Arie
Verduin, Martin
Kemker, John
Hoogendijk, Jack
Venneman, Hans
Bakker, Wim
Brinkman, Theo
Mograbi, Basem
Sezer, Yasin
Nowacki, Maciej
Yildiz, Celal
Stam, Thomas
Kemker, Dick
Goedegebure, Dylan
Goedegebure, Arnold
Ippel, Johan
Bos, Johan
Smak, Nico
Zwier, Femke
Vossen, Maarten
Diko, Kamel
Kune, Roel
Mohamud-Abdi, Abdullah
Mugtaak, Imran
Kloosterhof, Lennie
Noor, Mitchell
Akbulut, Ebu bekir
Eringaard, Ramon
Mohamud Abdi, Abdulahi

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden