OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

In verband met de per 10 augustus aangescherpte Coronamaatregelen moeten wij als vereniging ook een aanwezigheidsregistratie inclusief gezondheidscheck bijhouden. Op het clubterrein hangt  op meerdere plekken een QR-code. Via deze code kunt u zich eenvoudig registreren. Indien u geen QR-code kunt lezen kan het ook via de volgende link: Bezoekersregistratie

Doe je ook mee? Het duurt slechts 1 minuut.
1. Open de foto-app op je telefoon en scan de QR-code
2. Doe de gezondheidscheck en vul je gegevens in
3. Laat jouw groene scherm aan onze medewerker zien

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw privacy!
De gegevens worden automatisch na 2 weken verwijderd
FC Medemblik kan uw persoonlijke gegevens niet inzien
De gegevens worden alleen gebruikt voor het bron- en contactonderzoek van de GGD

Coronaregels:

We mogen weer en daar zijn we maar wat blij mee! Maar ‘gewoon’ gaan voetballen is er helaas niet bij dit jaar. Het coronavirus is voorlopig nog niet weg, waardoor veel clubs beginnen aan een onzekere periode. Vanuit de KNVB krijgen we tips en adviezen voor verantwoord sporten en over het gebruik van de kleed- en doucheruimtes.

Hieronder hebben we een aantal tips/adviezen voor het veilig en verantwoord gebruik maken van de kleed- en doucheruimtes onder elkaar gezet:

  1. Probeer zoveel mogelijk de trainingen en wedstrijden te spreiden over de speeldagen en eventueel uit te wijken naar andere dagen.
  2. Gebruik ook alternatieve momenten om te trainen en wedstrijden te spelen, zoals de woensdagmiddag voor de pupillen en vrijdagavond voor jeugd/senioren.
  3. Maak met elkaar afspraken over het aantal spelers dat voor- en na afloop van de wedstrijd tegelijk gebruik maakt van de kleed- en doucheruimte.
  4. Maak met elkaar afspraken over hoelang spelers voor- en na afloop van de wedstrijd mogen gebruik maken van de kleed- en doucheruimte. Blijf niet onnodig in de kleedkamers “hangen”.
  5. Indien mogelijk; maak voor één elftal gebruik van meerdere kleedruimtes. (met name bij seniorenwedstrijden)
  6. Ruim na ieder teambezoek de kleed- en doucheruimte op en gebruik de vloerenwisser.
  7. Indien mogelijk: laat voetballers omgekleed naar de sportaccommodatie komen en na afloop thuis douchen. Dit kan zeker gelden voor teams waarvan de kinderen nog hulp van ouders nodig hebben.
  8. Iedereen (ook ouders) die niet in de kleedkamers hoeft te zijn blijft daar ook gewoon weg.
  9. Gebruik een eigen bidon voor tijdens de wedstrijd/rust

Kijk ook eens op twitter met #Samenvooruit voor voorbeelden en tips van verenigingen, onderaan dit artikel al een aantal voorbeelden.

FC Medemblik feliciteert:
Afgelaste wedstrijden