OFFICIELE WEBSITE VAN
Fusieclub Medemblik

SPORTVELDENCOMPLEX
Almereweg 44, 1671 ND Medemblik

FC Medemblik doet weer mee aan de “Grote Club Actie”. Er is afgelopen zomerstop flink geïnvesteerd in jeugdmaterialen en door deze actie kunnen we weer wat centjes terugverdienen.

De trainers en begeleiders van de JO11-1 & 2, JO12-1, JO13-1/3 en de MO11 en MO13 krijgen komende week voor hun team een set met boekjes met het verzoek om deze aan de spelers uit te delen. Vanaf zaterdag 16 september kunnen de kinderen beginnen met de verkoop. Het is misschien een leuk idee om met het hele team tegelijk de stad in te gaan om loten te verkopen. De kinderen hoeven niet met geld over straat, want alles gaat via automatische incasso!

Voor het team met de meeste verkochte loten  stellen we een leuke prijs beschikbaar.  Dit team gaat een uurtje bowlen met elkaar met patat en fris. Ook de beste drie individuele verkopers kunnen een leuke prijs winnen. Voor het meest verkopende lid stellen we een FC Medemblik trainingspak beschikbaar, de nummer twee krijgt een voetbaltas en nummer drie een mooie wedstrijdbal!

SUPERLOT

Voor de echte enthousiaste spelers is het dit jaar ook mogelijk om een Superlot te kopen. Misschien leuk voor een sponsor of een team. Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Het lot kan worden verkocht aan bijvoorbeeld bedrijven in de regio als een soort mini-sponsoring. Dit lot kan contant verkocht worden of via eenmalige machtiging. De koper ontvangt na aankoop een symbolisch Superlot, plus 50 papieren loten of de lotenrange op zijn/haar bankafschrift.

On-Line loten kopen

Mocht er onverhoopt niemand langs de deur geweest zijn namens FC Medemblik dan kunt u uw lot ook on-line bestellen!

Voor een kijkje in de prijzenkast van de Clubactie 2017: Klik hier